Faculty Profile

مهندسی برق / مهندسی برق

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Design of a New Identity Detection Algorithm Based on ECG Signals with The Scaling of Morphology Parameters and Using Statistical Parameters"
    حمید جنتی، محمد حسین دوست محمدی
    NeuroQuantology، صفحات:9060-9066، 1401
  2. "Effect of time, temperature and composition on the performance of conductive adhesives made of silver-coated copper powder"
    زهرا صاحبی همراه، مهدی پورعبدلی سردرود، وحید آقایی لشگری، محمد حسین دوست محمدی
    INTERNATIONAL JOURNAL OF ADHESION AND ADHESIVES، صفحات:1-6، 1400
  3. "New Application of Electrically Conductive Adhesive as a Transistor-based Electrical Circuit under AC and DC Currents"
    زهرا صاحبی همراه، محمد حسین دوست محمدی، مهدی پورعبدلی سردرود، وحید آقایی لشگری
    International Journal of Engineering, Transactions B: Applications، صفحات:1819-1826، 1400
  4. "Microstructure, resistivity, and shear strength of electrically conductive adhesives made of silver-coated copper powder"
    زهرا صاحبی همراه، وحید آقایی لشگری، محمد حسین دوست محمدی، دنیز اونر، مهدی پورعبدلی سردرود
    MICROELECTRONICS RELIABILITY، 1400
  5. "A Fast and Simple Face Detection Algorithm Using Neural Network and Its Implementation on FPGA"
    محمد حسین دوست محمدی، ارمان گروسی
    International Journal of Recent Development in Engineering and Technology، صفحات:10-20، 1400
  6. "R-Peak Detection in Electrocardiogram Signals Using Continuous Wavelet Transform"
    سیدرضا رضوی، محمد حسین دوست محمدی
    International Journal Bioautomation، صفحات:165-178، 1396
  7. "An Accurate Scheme for Distance Measurement Using an Ordinary Webcam"
    حسین زیوریان، محمد حسین دوست محمدی
    International Journal of Electrical and Computer Engineering، صفحات:209-215، 1395
  8. "Field Programmable Gate Array based Implementation of an Improved Algorithm for Objects Distance Measurement"
    حسین زیوریان، محمد سلیمانی، محمد حسین دوست محمدی
    International Journal of Engineering، صفحات:1874-1881، 1395
  9. "Design and Implementation of the Mixed Single Cycle Processor on FPGA"
    the caspian sea، صفحات:590-596، 1395
  10. "Improved Denoising Method for Ultrasonic Echo With Mother Wavelet Optimization and Best-Basis Selection"
    محمد حسین دوست محمدی
    International Journal of Electrical and Computer Engineering، صفحات:2742-2754، 1395
  11. "Identification based on Iris Texture"
    مهسا بهرامی، محمد حسین دوست محمدی
    the caspian sea، صفحات:585-589، 1395

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "مطالعه تاثیر پارامترهای دما و pH بر سنتز نانوذرات نقره با استفاده از دی اتانول آمین به عنوان احیاکننده"
    زهرا خاوری، مهدی پورعبدلی سردرود، محمد حسین دوست محمدی
    دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی 1402، 1402
  2. "مدل بهبودیافته برای تشخیص احساسات افراد با استفاده از حالات صورت CNN مبتنی بر شبکه عصبی کانولوشنال"
    هانیه امیربگی، محمد حسین دوست محمدی
    پنجمین کنفرانس ملی کامپیوتر ، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی، 1400
  3. "مطالعه کامپوزیتهای رسانای الکتریکی انیزوتروپیک تهیه شده از پرکنندهای مختلف"
    امید حیدری، مهدی پورعبدلی سردرود، محمد حسین دوست محمدی
    دهمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی (iMat2021)، 1400
  4. "مطالعه تاثیر ترکیب و مورفولوژی بر میکرو ساختار و مقاومت ویژه الکتریکی چسب های رسانای الکتریکی تهیه شده از ذرات هسته-پوسته مس نقره"
    زهرا صاحبی همراه، مهدی پورعبدلی سردرود، محمد حسین دوست محمدی
    هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی مواد و متالورژی، 1398
  5. "بررسی تاثیر انتخاب فیلتر موجک در دقت تشخیص هویت مبتنی بر نمودار حرارتی چهره"
    کامران سلطانی، محمد حسین دوست محمدی
    سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، 1397
  6. "پیاده سازی الگوریتم تشخیص چهره در تصاویر بر روی FPGA با استفاده از System Generator"
    زهره پورفرزام، محمد حسین دوست محمدی
    سومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، 1397
  7. "طراحی و ساخت دستگاه کنترل کیفیت توان برای شبکه توزیع با دقت بهبود یافته"
    بهنام مددنیا، محمد حسین دوست محمدی
    بیست و دومین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق، 1396
  8. "تشخیص هویت بر مبنای بافت عنبیه"
    مهسا بهرامی، محمد حسین دوست محمدی
    2nd international conferece on science and engineering، 1394
  9. "طراحی و پیاده سازی واحد FPU بر روی FPGA"
    دومین همایش بین المللی علوم و مهندسی، 1394
  10. "طراحی و پیاده سازی پردازنده ی ترکیب شده ی Cycle Single بر روی FPGA"
    2nd international conferece on science and engineering، 1394
  11. "تاثیر دما و pH بر سنتز نانو ذرات نقره با دی اتانول آمین به عنوان احیا کننده"
    زهرا خاوری، مهدی پورعبدلی سردرود، محمد حسین دوست محمدی
    PDPTA 12 - The 2012 International Conference on Parallel and Distributed Processing Techniques and Applications، 1391
  12. "طراحی و ساخت ربات لوله پیمای هوشمند جهت پایش وضعیت، عیب یابی و تعمیرات درون لوله"
    حسین عاشوری، میثم جباری تازه کندی، احمد قنبری، محمد حسین دوست محمدی
    هفدهمین کنفرانس مهندسی پزشکی ایران، 1389
  13. "Comparison of Using Different Types of Wavelet or FFT for De-nosing of Body Surface Potential Signals"
    امیر حاج رسولیها، مهدی آمون، محمد حسین دوست محمدی، علی صدر، غلامعلی رضایی راد، احمد آیت اللهی
    Third International Conference on Broadband Communications Information Technology Biomedical Appl، 1387