Faculty Profile

مهندسی برق / مهندسی برق

Articles Faculty

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "پیش بینی کوتاه مدت و بلندمدت بار الکتریکی با استفاده از روشهای جدید یادگیری ماشین با در نظر گرفتن دما و زاویه ارتفاعی خورشید"
    مجله انجمن مهندسی برق و الکترونیک ایران، صفحات:101-109، 1402
  2. "ارزیابی احتمالاتی عملکرد حفاظتی برق گیرهای چندمحفظهای در کاهش خاموشیهای ناشی از صاعقه در خطوط توزیع هوایی"
    مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر ایران، صفحات:135-145، 1401
  3. "تخمین پارامترهای مدل تک دیودی و دو دیودی سلول های خورشیدی با روش بهینه سازی علف هرز مهاجم مبتنی بر تخمین توزیع"
    مهندسی برق و الکترونیک ایران، صفحات:137-147، 1400
  4. "Multi-criteria optimal sizing of hybrid renewable energy systems including wind photovoltaic battery and hydrogen storage with epsilon-constraint method"
    حامد بختیاری، رمضانعلی نقی زاده
    IET Renewable Power Generation، صفحات:883-892، 1397
  5. "Optimal Controller Design for Interconnected Power Networks With Predetermined Degree of Stability"
    سیدمحمد عظیمی، رمضانعلی نقی زاده، اشکان رحیمی کیان
    IEEE Systems Journal، صفحات:1-11، 1397
  6. "An Adaptive Approach for Simulation of Inrush Current in Three-phase Transformers Considering Hysteresis Effects"
    رمضانعلی نقی زاده، Behrooz Vahidi، Seyed Hossein Hosseinian
    ELECTRIC POWER COMPONENTS AND SYSTEMS، صفحات:673-682، 1395
  7. "Systematic derivation of parameters of one exponential model for photovoltaic modules using numerical information of data sheet"
    محمدحسین دیهیمی، رمضانعلی نقی زاده، عباس فتاحی
    RENEWABLE ENERGY، صفحات:676-685، 1394
  8. "Improved fault location algorithm for radial distribution systems with discrete and continuous wavelet analysis"
    محمد گودرزی، بهروز وحیدی، رمضانعلی نقی زاده، حسینیان سید حسین
    INTERNATIONAL JOURNAL OF ELECTRICAL POWER and ENERGY SYSTEMS، صفحات:423-430، 1394
  9. "Islanding Detection in Unbalanced Distribution Systems with Doubly Fed Induction Generator Based Distributed Generation Using Wavelet Transform"
    حامد شعبانی، بهروز وحیدی، رمضانعلی نقی زاده، سید حسین حسینیان
    ELECTRIC POWER COMPONENTS AND SYSTEMS، صفحات:866-878، 1394
  10. "Calculation of inrush current using adopted parameters of the hysteresis loop"
    رمضانعلی نقی زاده، بهروز وحیدی، سید حسین حسینیان
    COMPEL-THE INTERNATIONAL JOURNAL FOR COMPUTATION AND MATHEMATICS IN ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING، صفحات:1794-1808، 1393
  11. "Distribution Network Reconfiguration in the Presence of Harmonic Loads Optimization Techniques and Analysis"
    جاذبی سعید، موسی مقیمی حاجی، رمضانعلی نقی زاده
    IEEE Transactions on Smart Grid، صفحات:1929-1937، 1393
  12. "Optimal Surge Arrester Parameter Estimation Using a PSO-Based Multiobjective Approach"
    حامد زین الدینی میمند، بهروز وحیدی، رمضانعلی نقی زاده، موسی مقیمی حاجی
    IEEE TRANSACTIONS ON POWER DELIVERY، صفحات:1758-1769، 1392
  13. "جبرانسازی بهینه تون ر کتیو در شبکه های توزیع با استفاده از الگوریتم رقابتی امپریالیستیک"
    محمد گودرزی، بهروز وحیدی، رمضانعلی نقی زاده
    SCIENCE INTERNATIONAL-LAHORE، صفحات:27-31، 1391
  14. "Power quality disturbance classification using a statistical and wavelet-based Hidden Markov Model with Dempster-Shafer algorithm"
    H Dehghani، B Vahidi، رمضانعلی نقی زاده، S.H Hosseinian
    INTERNATIONAL JOURNAL OF ELECTRICAL POWER and ENERGY SYSTEMS، صفحات:368-377، 1391
  15. "Parameter identification of Jiles-Atherton model using SFLA"
    رمضانعلی نقی زاده، بهروز وحیدی، حسین حسینیان
    COMPEL-THE INTERNATIONAL JOURNAL FOR COMPUTATION AND MATHEMATICS IN ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING، صفحات:1293-1309، 1391
  16. "Modelling of inrush current in transformers using inverse Jiles-Atherton hysteresis model with a neuro-shuffled frog-leaping algorithm approach"
    رمضانعلی نقی زاده، بهروز وحیدی، سید هادی حسینیان
    IET Electric Power Applications، صفحات:727-734، 1391

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "Optimal Sizing and Sitting of Photovoltaic Distributed Generation Units Using PSO Algorithm"
    راضیه احمدی، سید امیرحسین حسینی، محمدی سجاد، رمضانعلی نقی زاده، گئورگ قره پتیان
    کنفرانس بین المللی شبکه های هوشمند انرژی، 1401
  2. "مقایسه عملکرد فناوری برق گیرهای چندمحفظه ای با برق گیرهای اکسید فلزی در حفاظت خطوط شبکه توزیع در برابر صاعقه همراه با ارائه مدل جدید"
    رمضانعلی نقی زاده، علی احسان اشرفی، سعید چترآذر
    چهارمین کنفرانس ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق و کامپیوتر، 1400
  3. "جایابی بهینه فنی- اقتصادی برق گیرها جهت حفاظت خطوط در برابر صاعقه: مطالعه موردی در خطوط فوق توزیع برق منطقه ای باختر"
    حمیدرضا کرمی، رمضانعلی نقی زاده، مصطفی اسدی
    کنفرانس بین المللی برق، 1398
  4. "بهینه سازی چندهدفه مکان و ظرفیت تولیدات پراکنده و بانکهای خازنی درشبکه های توزیع شعاعی"
    آریان صابری، سعید وحیدی، رمضانعلی نقی زاده
    بیست و چهارمین کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق، 1398
  5. "Power System Stability Enhancement with Teaching- Learning-Based Optimization"
    رمضانعلی نقی زاده، سیدمحمد عظیمی
    هجدهمیم کنفرانس مهندسی برق، 1397
  6. "Power System Stability Enhancement with Teaching Learning-Based Optimization"
    رمضانعلی نقی زاده، سیدمحمد عظیمی
    بیست و ششمین کنفرانس مهندسی برق ایران، 1397
  7. "مدیریت بهره برداری روزانه ی شبکه های توزیع بصورت چندهدفه با روش تعامل فازی با درنظرگرفتن حضورپیلهای سوختی"
    حامد زین الدینی میمند، بهروز وحیدی، رمضانعلی نقی زاده
    کنفرانس مهندسی برق ایران، 1392
  8. "آشکار سازی حالت جزیره ای منابع تولید پراکنده بادی تغذیه دوگانه DFIG با استفاده از تحلیل حوزه زمان فرکانس درشبکه نامتعادل"
    حامد شعبانی، بهروز وحیدی، رمضانعلی نقی زاده، سید حسین حسینیان
    کنفرانس بین المللی برق، 1391
  9. "کاربرد الگوریتمهای وفقی خطی برای پیش بینی کوتاه مدت توان خروجی توربین های بادی"
    مهدی توحیدیان، اسماعیلی ا، رمضانعلی نقی زاده، سید حسین (حسام الدین) صادقی، علی م. رضا
    38th Annual Conference on IEEE Industrial Electronics Society، 1391